Boomschors ondergrond speeltoestel

 Showtuinen
 Levering in en buiten NL
 Volgende werkdag geleverd

Boomschors is ideaal als ondergrond voor ieder speeltoestel. Alle soorten boomschors zijn geschikt voor dit doeleinde. Boomschors heeft een sterke valdempende werking zodat een val van de glijbaan of schommel altijd eindigt in een zo zacht mogelijke landing. U koopt boomschors als ondergrond voor uw speeltoestel eenvoudig bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkbrug, in de buurt van Zwolle.

Ben u opzoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Boomschors is de ideale ondergrond voor uw speeltoestel 

Door de valdempende werking is boomschors een ideale bodembedekking onder speeltoestellen:  kinderen kunnen zorgeloos spelen en klimmen, u hoeft niet bang te zijn voor harde valpartijen en geschaafde armen en benen. Naast boomschors als bodembedekking kunt u ook kiezen voor de qua prijs meer voordelige houtsnippers  onder uw speeltoestel. Zo vindt u op onze website gekleurde houtsnippers, splintervrij en speciaal gemaakt voor gebruik op speelplaatsen. Deze bodembedekking heeft een minder lange levensduur dan boomschors, namelijk zo’n 2 tot 4 jaar, afhankelijk van de soort. Franse boomschors heeft een levensduur van circa 5 jaar door zijn harde structuur. Hier heeft u dus langer plezier van. Welke keuze u ook maakt, in ons assortiment vindt u enkel kwalitatief hoogwaardige bodembedekking.

Boomschors opslag

Neem contact met ons op en vraag meer informatie aan

Weet u al welke soort boomschors u als ondergrond voor uw speeltoestel wilt  kopen? Plaats uw bestelling dan direct online. Als u behoefte heeft aan deskundig advies voor het plaatsen van uw bestelling of het kiezen van de juiste soort, staan de experts van ons bedrijf uit Balkbrug u graag te woord. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@brouwerboomschors.nl of bel ons op via 0523-208366.

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30 uur
Dinsdaggesloten
Woensdag - Vrijdag08:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 12:30 uur
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur