Dekowood play

  • € 115,00

Speelbodem voor speelplaatsen, geproduceerd uit gerecycled schoon pallethout, vormt de perfecte veilige valdempende ondergrond onder speeltoestellen. Dekowood is door TuV Nederland gecertificeerd voor onder speeltoestellen.

Verlanglijst

Product vergelijk

Stel een vraag

Excl. BTW: € 95,04

Op voorraad

Tags:  Dekowood play

Speelbodem voor speelplaatsen

Dekowood houtsnippers, geproduceerd uit gerecycled schoon pallethout, vormt de perfecte veilige valdempende ondergrond onder speeltoestellen. Verkrijgbaar in de kleuren rood en geel. 

Speelwaarde 

Door de natuurlijke uitstraling van Dekowood en kleurmogelijkheden zal de speelwaarde voor kinderen worden verhoogd. Het gebruik van een natuurlijk materiaal als speelbodem brengt op zich al een prettige sfeer. De frisse uitstraling van de totale speellocatie nodigt uit om lang en plezierig te spelen. 

Milieuvriendelijkheid 

Dekowood wordt duurzaam vervaardigd. Als grondstof wordt schoon resthout van pallets gebruikt. Vervolgens wordt een kleurstof in het hout gefixeerd en voor droging met de restwarmte van de bio-energiecentrale. Na jarenlange levensduur dient Dekowood als grondstof voor compostproducten of als biobrandstof voor bio-centrales. 


Dekowood is door TuV Nederland gecertificeerd op de valdemping, geldend voor alle valhoogten ( NEN-EN1177/NEN-EN1176), houtvezelstructuur, de lengte 00-80mm en dikte 00-18mm.

Ook de gebruikte kleurpigment is gecertificeerd( NEN71-3) en op 100% milieuvriendelijke basis samengesteld. Dekowood voldoet hiermee aan alle strenge veiligheidseisen.

Door de gebruikte ijzeroxide  in de kleurstof worden nadelige  klimaatsinvloeden ( UV-straling ) regen, vorst, sneeuw buitengesloten en de natuurlijke kleur en levensduur gewaarborgd. 

Aanschaf/aanleg/onderhoud

De aanschafkosten van Dekowood zijn erg voordelig in vergelijking met andere ondergronden. De aanleg geschiedt volgens onze  aanlegprocedures vanwege het verstrekken van veiligheidsgarantie.

De kosten voor onderhoud zijn erg laag.  Het aanvullen van 5cm materiaal zal +/- na 4 jaar plaatsvinden ( afhankelijk van de speelintensiteit ) en de staat van de drainage. Verder is zwerfvuil eenvoudig te verwijderen, en 1 x per jaar zal op 4 plaatsen van de lokatie de laagdikte gecontroleerd moeten worden. 


Voordelen van Dekowood

  • Duurzaam, goedkoop in aanschaf/aanleg en onderhoud
  • Toegankelijk voor rolstoel en kinderwagen, geen kleur afgifte, zwerfvuil makkelijk te verwijderen
  • Lange valdemping, bij vocht een optimale werking en een hoge speelwaarde
  • Veilig, milieuvriendelijk, lange levensduur, hechtbaarheid en plaatsvast
  • Warme sfeer, frisse natuurlijke uitstraling
  • Past bij diverse soorten speeltoestellen
  • Splintervrij
  • Onkruid- en brandwerend

Recente vragen

Stel een vraag over dit product

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!