Pinus Maritima

Showtuinen
Levering in en buiten NL
Volgende werkdag geleverd

Als u op zoek bent naar een decoratieve bodembedekking met een natuurlijke uitstraling, is Pinus Maritima een uitstekende keuze. U gebruikt Pinus Maritima onder andere voor opritten, bloemperken, wandelpaden of als valdempende laag onder speeltoestellen. Deze Franse schorssoort van de pijnboom heeft een mooie rode kleur en een lange levensduur van circa 5 jaar. Bestel uw boomschors bij ons bedrijf uit Balkbrug.

Ben u opzoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Pinus Maritima is een veelzijdige bodembedekking

U gebruikt Pinus Maritima niet alleen als decoratieve bodembedekking in uw achtertuin. Deze schors is tevens geschikt om potplanten in uw tuin of boomkwekerij af te dekken en wordt gebruikt als grondstof voor de teelt van orchideeën. Deze schorssoort voorkomt uitdroging van de bodem en gaat de groei van onkruid tegen. Voor houtsnippers in verschillende kleuren en worteldoek als onderlaag voor uw bodembedekking, rekent u eveneens op Brouwer Boomschorshandel uit Balkbrug, dicht bij Zwolle. Bestel uw boomschors los gestort, in zakken of in big bags.

Boomschors opslag

Bestel uw bodembedekking online of stel uw vraag

Wilt u Pinus Maritima bestellen? Dit doet u direct via onze website. Als u vragen voor ons heeft, bijvoorbeeld met betrekking tot de benodigde hoeveelheid of de transportkosten, neemt u contact met ons op. Stuur een e-mail naar verkoopbrouwer@boomschors.com of bel naar 0523-657013. Wij adviseren u graag!

Openingstijden

Maandag8:30 - 17:30 uur 
Dinsdag Gesloten 
Woensdag - Vrijdag8:30 - 17:30 uur
Zaterdag 9:00 - 12:30 uur
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur