Compost big bag

  • € 121,00

Keurcompost is een hoogwaardige bodemverbeteraar die rijk is aan stabiele organische stof. Vrijvan onkruiden en bodemvreemde bestandelen.

Verlanglijst

Product vergelijk

Stel een vraag

Excl. BTW: € 100,00

Op voorraad

Tags:  Compost big bagbemestetuinaardeTuingrond

Keurcompost is een hoogwaardige bodemverbeteraar die rijk is aan stabiele organische stof. Door de strenge productie-eisen voor Keurcompost is het product gegarandeerd vrij van onkruidzaden, pathogenen en bodemvreemde bestanddelen, in tegenstelling tot wanneer onbewerkte organische stromen als bodemverbeteraar worden ingezet.

Regelmatig toedienen van Keurcompost zorgt voor meer stabiele organische stof in de bodem. Het stikstof- en fosfaatgehalte in Keurcompost is laag en bovendien voor respectievelijk negentig en vijftig procent vrijgesteld. Dit maakt het gebruik van Keurcompost – naast dierlijke mest of kunstmest – extra aantrekkelijk.

Daarnaast heeft Keurcompost een aantal andere bewezen positieve effecten op de fysische, chemische en biologische kwaliteit van de bodem


Gecertificeerd 

Keurcompost is een gecertificeerd product dat wordt geproduceerd volgens strenge criteria. De kwaliteitseisen voor de samenstelling zijn vastgelegd in de ‘Beoordelingsrichtlijn Keurcompost’. Daarmee is geborgd dat het product altijd voldoet aan de eisen uit de Meststoffenwet en aan de eisen die de markt stelt aan de landbouwkundige eigenschappen en plantgezondheid. Ook bevat de richtlijn voorwaarden voor onafhankelijke controles (audits), monstername en transport. Alleen bedrijven die Keurcompost gecertificeerd zijn, mogen hun product onder die naam op de markt brengen. Een onafhankelijk auditor toetst de gecertificeerde bedrijven jaarlijks.


https://keurcompost.nl/informatie/


Zelf afhalen of toch liever laten bezorgen?

De prijzen van de bigbags zijn inclusief bezorgen. Wilt u het liever zelf afkomen halen? Dat kan, bij onze vestiging in Balkbrug. U kunt gewoon langs komen en u hoeft hier geen afspraak voor te maken. Voor BigBags zelf afhalen gelden andere tarieven. Een BigBag van 1 kuub kost dan € 35,- en een BigBag van 1.5 kuub kost dan € 47.50

Recente vragen

Stel een vraag over dit product

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!