Dennenschors kopen

Om dennenschors te kopen als bodembedekking zit u bij Brouwer Boomschorshandel goed. Dennenschors is afkomstig van de bast van Noord-Europese naaldbomen en is uitermate geschikt als val- en speelondergrond bij speeltoestellen. Dit komt door de goede valdempende werking van boomschors. U gebruikt deze boomschors ook om zeer effectief onkruid in uw tuin tegen te gaan of als bedekking van wandelpaden. Wanneer u dennenschors wilt kopen in het noordoosten van Nederland staan wij in Balkbrug voor u klaar.

Eenvoudig dennenschors kopen bij de specialist

De levensduur van dennenschors is 3 tot 4 jaar en de grootte van de boomschors is 20 tot 50 mm. Naast dennenschors kunt u ook Franse boomschors kopen bij onze vestiging in Balkbrug, dicht bij Zwolle in het noordoosten van Nederland. Deze boomschors heeft een langere levensduur van wel 5 jaar. Ook hebben wij houtsnippers in ons assortiment en koopt u bij ons anti-worteldoek als onderlaag voor uw nieuwe bodembedekking. U kunt dennenschors in verschillende hoeveelheden kopen, namelijk los gestort, in zakken of in big bags. Wij bezorgen uw bestelling op iedere gewenste locatie door heel Nederland en daarbuiten. Dennenschors kan onder andere gebruikt worden voor:

  • Wandelpaden
  • Het afdekken van borders
  • Het afdekken van boomspiegels
  • Als bodembedekker op kinderspeelplaatsen of onder speeltoestellen
  • Als tijdelijke bodemafdekker bij bouwplaatsen
  • Et cetera

Ontdek de voordelen van makkelijk dennenschors bestellen

Bij onze groothandel begrijpt u snel hoe makkelijk het is om dennenschors te bestellen. Dennenschors is een uitstekende keuze voor tuinprojecten vanwege zijn natuurlijke vermogen om onkruidgroei te onderdrukken, waardoor uw tuin er netjes en onderhouden uitziet. Het biedt ook een uitstekende bodembedekking die helpt bij het vasthouden van bodemvocht, waardoor uw planten gezonder blijven en minder water nodig hebben. Bovendien draagt dennenschors bij aan de esthetiek van uw tuin met zijn natuurlijke, rustieke uitstraling, waardoor het een populaire keuze is voor zowel residentiële als commerciële landschapsprojecten. Onze klanten waarderen hoe makkelijk dennenschors bestellen bij ons is, met slechts een paar klikken is uw bestelling compleet en onderweg. Ook bieden wij een flexibele bezorgservice aan, zodat het makkelijk dennenschors bestellen naadloos aansluit bij uw planning en behoeften.

Bestel direct of neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een boomschorshandel waar u kwaliteitsvol dennenschors kan kopen in het noordoosten van Nederland? Bij ons bestelt u direct online. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showtuinen. Voor het makkelijk bestellen van dennenschors zit u bij ons goed.

Dennenschors 10/40 mm Big Bag
€ 177,49 Excl. BTW: € 146,69

Dennenschors is afkomstig van de bast van Noord-Europese naaldbomen. Dennenschors is uitermate gesch..

Bestellen
Dennenschors 10/40 mm los gestort
€ 75,00 Excl. BTW: € 61,98

Dennenschors is afkomstig van de bast van Noord-Europese naaldbomen. Dennenschors is uitermate gesch..

Bestellen
Dennenschors 20/40 mm 70 liter
€ 11,50 Excl. BTW: € 9,50

Dennenschors is afkomstig van de bast van Noord-Europese naaldbomen. Dennenschors is uitermate gesch..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3