Boomschors op worteldoek

Wanneer u boomschors op worteldoek legt, kiest u voor een effectieve methode om onkruidgroei in uw tuin tegen te gaan. Worteldoek, een doek geweven uit zwart plastic, biedt meerdere voordelen voor tuinliefhebbers. Het materiaal is speciaal ontworpen om water door te laten maar geen licht en wortelgroei, waardoor het een uitstekende keuze is onder uw laag boomschors. Bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkburg adviseren wij een laag van minimaal 5 centimeter boomschors op het worteldoek voor een optimale onkruidbestrijding. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een nette uitstraling, maar ook voor een langdurige bescherming van uw plantbedden.

Bent u op zoek naar anti-worteldoeken?

Bekijk ons assortiment

De voordelen van worteldoek

Het gebruik van worteldoek onder boomschors brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste is worteldoek waterdoorlatend, wat betekent dat het de grond onder de boomschors gezond houdt door voldoende vocht door te laten. Daarnaast voorkomt het de groei van ongewenste wortels en biedt het stabiliteit aan de grond, wat vooral nuttig is op hellingen of in verhoogde plantenbedden. Een ander belangrijk voordeel is dat wanneer u worteldoek onder boomschors gaat bestellen, dit zonder extra verzendkosten meegeleverd kan worden met uw boomschorsbestelling. Dit maakt het zowel een kostenefficiënte als praktische oplossing voor het onderhouden van boomschors in uw tuin. Belangrijk is wel dat u dan effectief worteldoek bestelt samen met een ander boomschorsproduct.

Plaats nu uw bestelling en geniet van een verzorgde tuin

Bent u klaar om de uitstraling en gezondheid van uw tuin te verbeteren? Bij onze groothandel met boomschors en andere natuurproducten kunt u gemakkelijk alles wat u nodig heeft in één keer bestellen. Het aanleggen van boomschors met de juiste onderlaag van worteldoek verzekert u van een langdurige bescherming tegen onkruid en een stabiele, vochtrijke bodem voor uw planten. Bestel vandaag nog uw boomschors en worteldoek bij ons en start met het transformeren van uw tuin in een prachtige, onderhoudsarme ruimte.

Anti worteldoek
€ 1,05 Excl. BTW: € 0,87

Let op. Worteldoek is alleen te bestellen in combinatie met een bestelling boomschors/ houtsnippers...

Bestellen
Gronddoekpen
€ 3,50 Excl. BTW: € 2,89

Deze gronddoekpennen zijn perfect te gebruiken bij het vastzetten van worteldoek of ook wel anti-wor..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2