Transportkosten en levertijd

Wanneer u bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkburg boomschors bestelt, streven wij ernaar om uw bestelling snel en efficiënt te leveren. De transportkosten zijn afhankelijk van het volume van de bestelling en de afstand tot uw locatie. Wij bieden verschillende opties aan voor zowel kleine als grote hoeveelheden boomschors, en zorgen ervoor dat deze op de meest kosteneffectieve manier bij u worden afgeleverd.

Bent u opzoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Onze levertijd en bezorggebieden

U kunt uw bestelling van boomschors komen afhalen in Balkbrug of laten bezorgen door heel Nederland.

·        De boomschors bigbags worden aangeboden in maten van 1000, 1500 en 2250 liter

·        Los gestort kan met onze bus en aanhanger tot 8 kuub geleverd worden

·        Met onze vrachtwagens leveren we zelfs tot 90 kuub (prijs op aanvraag).

·        Afhalen kan ook op onze verkooplocatie in Balkbrug.

Bestellingen geplaatst voor 13:00 uur kunnen in overleg de volgende werkdag al geleverd worden. U hoeft niet thuis te zijn bij levering; geef gewoon aan waar u de bestelling geplaatst wilt hebben. Let op: de ondergrond dient verhard te zijn.

Levering van bigbags

Wij kunnen al vanaf 1 kuub boomschors in bigbags aan huis leveren. De transportkosten van de boomschors in bigbags zijn inclusief verzending. U kunt kiezen voor 1 kuub, 1.5 kuub en 2.25 kuub boomschors in bigbags.

Levering los gestort boomschors

Voor los gestort boomschors leveren wij tot 8 kuub via onze kippende aanhanger. Voor grotere hoeveelheden gebruiken we onze vrachtwagen, waarvan de prijzen op aanvraag zijn. De prijs voor levering tot 8 kuub los gestort boomschors hangt af van de afstand tot uw locatie en wordt automatisch berekend bij het invoeren van uw adresgegevens. Let op, het is niet mogelijk om twee verschillende soorten boomschors in één levering te transporteren.

Levering zakgoed

De transportkosten voor zakgoed kunnen worden opgevraagd via ons e-mailadres info@brouwerboomschors.nl. Wij leveren ook in België en Duitsland, waarbij voor grotere hoeveelheden en internationale leveringen andere tarieven gelden. Voor specifieke prijzen kunt u contact opnemen via 0523-208366 of een email sturen naar bovengenoemd adres.

Plaats uw bestelling vandaag nog!

Bent u klaar om boomschors te bestellen en de natuurlijke schoonheid van uw tuin te verbeteren? Bezoek onze groothandel in boomschors en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die onze producten bieden. Bestel uw los gestort schors, boomschors in bigbags of zakgoed vandaag nog en profiteer van onze efficiënte levering en concurrerende transportkosten. Transformeer uw buitenruimte met de hoogste kwaliteit boomschors van Brouwer Boomschorshandel!