Houtsnippers

Houtsnippers kopen doet u bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkbrug, in het noordoosten van Nederland. Gebruik houtsnippers bijvoorbeeld als valdempende bodembedekking onder speeltoestellen, als decoratieve bodembedekking in bloemperken of op wandelpaden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren houtsnippers, speciaal ontwikkeld voor het gebruik op speelplaatsen.

Houtsnippers kopen doet u bij ons bedrijf in het noordoosten van Nederland

Houtsnippers, al dan niet in combinatie met een anti-worteldoek, zijn een voordelige optie om uw tuin onderhoudsvrij te maken. Ze zorgen er als bodembedekking namelijk voor dat onkruid minder kans krijgt om te groeien. Houtsnippers zijn ook zeer geschikt als bedekking van manegebodems. Houd bij het kopen van dit product wel rekening met een levensduur van circa 2 jaar tot 4 jaar afhankelijk van de soort houtsnippers. Deze levensduur is aanzienlijk korter is dan die van de Pinus Maritima. Wanneer u graag een bodembedekking met een langere levensduur wilt, dan is dennenschors een uitstekend alternatief. U bent te allen tijde welkom om onze showtuinen te bezoeken en de verschillende soorten bodembedekking te bekijken en met elkaar te vergelijken.

Bestel uw houtsnippers direct of neem contact met ons op

Houtsnippers van hoogwaardige kwaliteit kopen doet u bij ons bedrijf uit Balkbrug, waarna wij uw bestelling afleveren op iedere gewenste locatie in heel Nederland. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste hoeveelheid houtsnippers? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@brouwerboomschors.nl of bel ons op via 0523-208366  Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze bij het kopen van houtsnippers, bij ons in het oosten van Nederland.

Houtsnippers Big Bag
€ 140,99 Excl. BTW: € 116,52

Verse houtsnippers die dit jaar zijn gesnipperd. De houtsnippers zijn gesnipperd van stamhout. Houts..

Bestellen
Houtsnippers Los gestort
€ 45,00 Excl. BTW: € 37,19

Verse houtsnippers die dit jaar zijn gesnipperd. De houtsnippers zijn gesnipperd van stamhout. Houts..

Bestellen
Gekleurd decorhout 60 liter
€ 13,00 Excl. BTW: € 10,74

Gekleurd decorhout is zeer geschikt als bodem afdekkend middel dat onkruid groei tegen gaat. Het dec..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3