Transport producten

Hoe worden onze producten verzonden?

Onze boomschors en houtsnippers vervoeren wij los gestort, in big bags en in zakgoed.

Los gestort

Los gestort kunnen wij de boomschors en houtsnippers op 2 manieren vervoeren. Met de aanhanger achter onze bedrijfsbus kunnen wij tot maximaal 9 kuub vervoeren. Deze aanhanger kan kiepen.
Grotere hoeveelheden vervoeren wij met onze vrachtwagens. Een vrachtwagen kan tot maximaal 90 kuub meenemen.  De kosten voor het transport met een vrachtwagen liggen wat hoger dan het transport met de aanhanger.

Op onze webshop bieden wij de mogelijkheid om de boomschors/houtsnippers te laten bezorgen met onze aanhanger. U geeft heel makkelijk op onze webshop de afstand tot aan het afleveradres aan, en uw transportprijs wordt automatisch berekend.

Indien u meer dan 9 kuub wilt laten bezorgen dan vragen wij om contact met ons op te nemen. U ontvangt dan dezelfde dag nog een prijsopgave.

Big bags

De big bags worden vervoerd met onze eigen oplegger. De big bag wordt op een pallet geplaats en met behulp van een pompwagen worden de big bags op een plek gereden. Deze plek dient wel verhard te zijn anders kan de pompwagen er niet rijden. De big bags kunnen helaas nergens overheen getild worden. Indien er geen andere mogelijkheid is vragen wij u contact op te nemen met ons. U ontvangt dan van ons een aanpast tarief.

Om het aantal transportbewegingen te beperken nemen wij de big bag en pallet niet terug.

De transportprijs wordt per pallet plaats berekend. Hier is voor gekozen omdat de transportprijzen voor geheel Nederland hetzelfde zijn (uitgezonderd Waddeneilanden en binnenring Amsterdam postcode 1010 t/m 1018 uitgez. 1014). Onze transporteur probeert zoveel mogelijk met volle vrachtwagens te rijden waardoor het tarief hetzelfde blijft. Indien de transportprijs voor 1 pallet hetzelfde zou zijn als voor 10 pallets, dan is het voor onze transporteur niet meer interessant.

Niet thuis bij bezorging?

Indien u niet thuis bent bij de aflevering dan is dat geen probleem. U kunt tijdens uw bestelling bij opmerkingen aangeven waar u graag uw bestelling afgeleverd wilt hebben. Is dit bijvoorbeeld links onder de carport, dan zet de chauffeur de big bag daar neer.

Zakgoed

Het zakgoed van 70 Liter versturen wij via DHL Parcel en Westerman Logistics. Tot 3 zakken is het voordeliger om het zakgoed via DHL Parcel te versturen. Bij meer dan 3 zakken, worden de zakken op een pallet geplaatst en via Westerman Logistics vervoerd.