Tuinaarde big bag

  • € 121,00

Tuinaarde is donkere grond dat gebruikt kan worden als opvul- of aanvulgrond voor uw tuin. Het betreft een mengsel van compost en zand. Andere benamingen voor tuinaarde zijn: tuingrond, grond, aarde of bodemgrond.

Verlanglijst

Product vergelijk

Stel een vraag

Excl. BTW: € 100,00

Op voorraad

Tags:  Tuinaarde big bagbemestetuinaardeTuingrond

Tuinaarde is donkere grond dat gebruikt kan worden als opvul- of aanvulgrond voor uw tuin. Het betreft een mengsel van compost en zand. Andere benamingen voor tuinaarde zijn: tuingrond, grond, aarde of bodemgrond. Er zijn twee verschillende soorten tuinaarde; reguliere tuinaarde en bemeste tuinaarde (ook in biologische variant). Wanneer er over bemeste tuinaarde wordt gesproken, dan zijn er meststoffen aan de tuinaarde toegevoegd. Tuinaarde bevat weinig poriën, waardoor deze soort aarde minder geschikt is voor plantenbakken en/of bloempotten. Echter is tuinaarde wel heel geschikt voor uw tuinbodem en/of tuinbedden en het opvullen van tuingaten.

De prijzen van een BigBag zijn inclusief BigBag en verzendkosten. Komt u de BigBag lievr zelf ophalen, dat is mogelijk zonder afspraak, u kunt gewoon langskomen. voor BigBags die u zelf ophaalt gelden andere tarieven

1 kuub         € 35,-

1,5 kuub      € 47.50

Recente vragen

Stel een vraag over dit product

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!