Boomschors aanleggen

 Beste kwaliteit
 Levering in en buiten NL
 Snelle levering

Bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkburg begrijpen we dat het succesvol aanleggen van boomschors begint met een goede planning en ontwerp. Het berekenen van de benodigde hoeveelheid boomschors is belangrijk. U dient rekening te houden met het oppervlak van uw tuin en de dikte van de boomschorslaag die nodig is. Dit hangt af van het gebruik; bijvoorbeeld voor paden een dikkere laag dan voor decoratie. Door de juiste hoeveelheid boomschors aan te leggen, zorgt u voor optimale bedekking en effectiviteit.

Bent u op zoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Voorbereiding van de ondergrond bij het aanleggen van boomschors

Voordat u begint met het aanleggen van boomschors, is een zorgvuldige voorbereiding van de ondergrond van belang. Start met het verwijderen van alle onkruid en andere vegetatie. Het terrein moet ook geëgaliseerd worden om een uniform oppervlak te creëren, wat belangrijk is voor een gelijkmatige verspreiding van de boomschors. Overweeg het aanleggen van een drainagesysteem om waterophoping te voorkomen, vooral in laaggelegen gebieden. Het plaatsen van een worteldoek onder de boomschors helpt om onkruidgroei langdurig te onderdrukken en draagt bij aan de duurzaamheid van uw project.

Aanlegtechnieken voor boomschors

Boomschors aanleggen vereist specifieke technieken om ervoor te zorgen dat de boomschors effectief functioneert en esthetisch aantrekkelijk blijft. De optimale diepte van de boomschorslaag kan variëren, maar over het algemeen raden wij een diepte van 5 tot 10 centimeter aan voor de meeste toepassingen, en mogelijk dieper voor paden om duurzaamheid te verzekeren. Zorg voor een gelijkmatige verdeling van de boomschors om ophopingen te voorkomen die water kunnen vasthouden en tot rotting kunnen leiden. Boomschors in uw tuin aanleggen met deze technieken verzekert een langdurige en onderhoudsvriendelijke afwerking.Boomschors opslag

Ontdek ons aanbod en bestel vandaag nog!

Bent u klaar om boomschors aan te leggen in uw tuin of project? Bezoek onze groothandel in boomschors en ontdek het uitgebreide assortiment aan boomschorsproducten die wij aanbieden. Bestel vandaag nog en transformeer uw buitenruimte met natuurlijke schoonheid en functionaliteit. 

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag Gesloten 
Woensdag - Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur