Groothandel in boomschors

 Beste kwaliteit
 Levering in en buiten NL
 Snelle levering

Als uw toonaangevende boomschorsgroothandel biedt Brouwer Boomschorshandel uit Balkburg een uitgebreid assortiment aan boomschorsproducten, ideaal voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze expertise als boomschorsspecialist garandeert u hoogwaardige, duurzame producten die uw tuinprojecten of landschapsontwerpen naar een hoger niveau tillen. Met jarenlange ervaring in de branche, begrijpen we precies wat nodig is om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt rekenen op onze deskundigheid en toewijding als specialist om de beste boomschorsoplossingen te leveren.

Bent u op zoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Diensten en producten van onze groothandel in boomschors 

In onze groothandel in boomschors kunt u terecht voor een breed scala aan producten en diensten. Wij leveren onze producten aan particulieren, gemeenten, groenvoorzieners en aannemers, en garanderen altijd boomschors van de beste kwaliteit voor uw projecten. Naast boomschors kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van houtsnippers, perfect voor tuinpaden of als natuurlijke bodembedekker. Daarnaast bieden wij nog diverse andere natuurproducten, die uw buitenruimte compleet maken. Of u nu een kleine hoeveelheid nodig heeft of een grote levering, wij staan klaar om u te helpen.

Boomschors opslag

Plaats nu uw bestelling

Klaar om de kwaliteit van onze boomschors zelf te ervaren? Boomschors bestellen bij ons betekent kiezen voor topkwaliteit en uitstekende klantenservice van een specialist. Gebruik onze producten om boomschors in uw tuin te integreren en geniet van een natuurlijke, duurzame en stijlvolle oplossing. Als specialist en leverancier van boomschors en aanverwante natuurproducten zijn we er trots op dat we kunnen bijdragen aan een groenere en meer duurzame omgeving. Kom meer te weten over ons bedrijf en bekijk ons volledige aanbod en bestel de beste producten voor uw projecten.

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag Gesloten 
Woensdag - Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur