Big bag boomschors bestellen

 Showtuinen
 Levering in en buiten NL
 Volgende werkdag geleverd

Een big bag met boomschors kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Als u een groot oppervlak wilt bedekken met boomschors, loont het zich wellicht om een big bag te bestellen in plaats van meerdere kleinere zakken. Wij hebben meerdere soorten natuurlijk boomschors in big bags en in zakken beschikbaar en bestellen is op onze website zo gebeurd!

Ben u opzoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Een big bag met boomschors bestellen doet u eenvoudig bij ons

Bij het bestellen van boomschors  bepaalt u zelf de soort, het formaat van de schors en hoeveel zakken u wilt kopen. U plaatst de schors van uw keuze direct in uw winkelmandje. Het is mogelijk om uw bestelling op te halen bij Brouwer Boomschorshandel in Balkbrug, dicht bij Zwolle, of u kunt gebruikmaken van onze leverservice. Vooral bij grote hoeveelheden boomschors komt deze service goed van pas.

Welke schorssoort mag het zijn?

Besluit u om dennenschors te kopen of gaat u liever voor de warmrode Franse boomschors? En wilt u het als natuurlijke bodembedekking voor uw oprit of als valdempende ondergrond voor een speelplaats gebruiken? Bij ons bedrijf uit Balkbrug, dicht bij Zwolle, vindt u enkel kwalitatief hoogwaardige bodembedekking. De boomschors is verkrijgbaar in verschillende groottes. Wanneer u kiest voor boomschors op worteldoek, dan heeft u minder materiaal nodig dan zonder dit doek. Naast uw big bag of zakken boomschors kunt u dit doek ook meteen online bestellen, dat is wel zo praktisch!

Boomschors opslag

Maak gebruik van onze expertise

Wij zijn er klaar voor om uw bestelling te verwerken of om u te voorzien van deskundig advies. Heeft u nog vragen of twijfelt u of u het beste een big bag of losse zakken boomschors kun bestellen? Bel dan gerust naar 0523-208366 of stuur een e-mail naar info@brouwerboomschors.nl dan helpen wij u verder!

Openingstijden

Maandag08:30-17:30
Dinsdag Gesloten 
Woensdag - Vrijdag08:30-17:30
Zaterdag 09:00-12:30
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur