Boomschors voor in de tuin

 Beste kwaliteit
 Levering in en buiten NL
 Snelle levering

Boomschors is een veelzijdige bodembedekking voor in de tuin. Het gaat uitdroging van de grond tegen en ziet er bovendien erg mooi en natuurlijk uit als bedekking in kleurrijke bloemperken, op wandelpaden en opritten. Het gaat tevens effectief onkruid tegen. Geef uw buitenom een natuurlijke uitstraling met boomschors voor in de tuin van Brouwer Boomschorshandel uit Balkbrug.

Bent u opzoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Boomschors als natuurlijke bodembedekking voor in de tuin 

Bij Brouwer Boomschorshandel heeft u de keuze uit diverse soorten boomschors voor in de tuin. Als u op zoek bent naar een schorssoort met een warme kleur, raden wij de Pinus Maritima aan. Deze boomschors uit Zuid-Europa heeft een lange levensduur van circa 5 jaar en is zeer geschikt om onder andere paden, boomspiegels en borders in de tuin decoratief te bedekken. Naast de Zuid-Europese dennenschors bieden wij ook dennenschors aan, deze schorssoort is vanwege de valdempende werking erg geschikt voor het bedekken van de grond onder speeltoestellen. U bent welkom in onze showtuinen in Balkbrug, dicht bij Zwolle, voor het opdoen van inspiratie.

Boomschors opslag

Bestel uw boomschors direct online

Heeft u interesse in boomschors voor in de tuin? Bij onze groothandel bestelt u boomschors naar keuze eenvoudig online. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste hoeveelheid schors voor uw achtertuin? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op of bestel uw boomschors direct online. 

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag Gesloten 
Woensdag - Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur