Boomschors als decoratie

 Beste kwaliteit
 Levering in en buiten NL
 Snelle levering

Het gebruik van boomschors als decoratie is een uitstekende manier om een natuurlijke en rustieke uitstraling aan uw tuin te geven. Bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkburg hebben we gezien hoe boomschors niet alleen de esthetiek van tuinen verhoogt, maar ook harmonie met de natuurlijke omgeving creëert. Boomschors is veelzijdig in te zetten als decoratie, duurzaam en biedt een unieke textuur die moeilijk na te bootsen is met andere materialen. 

Bent u opzoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Redenen voor het gebruik van boomschors als decoratie

Er zijn verschillende redenen om boomschors als decoratie te gebruiken in uw tuin. Boomschors aanleggen als decoratieve laag helpt bij het creëren van een aantrekkelijke en onderhoudsarme tuin. In de tuin kan boomschors als decoratie worden gebruikt om paden te definiëren, bloembedden te accentueren of als een natuurlijke mulch rond bomen en struiken. Daarnaast bieden de verschillende soorten boomschors elk een unieke uitstraling en textuur, waardoor u volop kunt experimenteren met diverse stijlen en kleuren in uw tuinontwerp.

Boomschors opslag

Verfraai uw tuin vandaag nog en bestel

Met boomschors als decoratie kunt u snel en eenvoudig een prachtige, natuurlijke sfeer in uw tuin creëren. Kies uit ons ruime assortiment aan boomschors voor de perfecte aanvulling op uw tuinontwerp. Plaats vandaag nog uw bestelling bij onze groothandel. Vul uw adres in en zie wat de exacte verzendkosten zijn.

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag Gesloten 
Woensdag - Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur