Boomschors op worteldoek

  ✔ Showtuinen
 Levering in en buiten NL
 Volgende werkdag geleverd

Boomschors op worteldoek ziet er natuurlijk en decoratief uit, helpt onkruid en insecten tegen te gaan en beschermt de grond tegen uitdroging. Er zitten dus veel voordelen aan het bestellen en gebruiken van worteldoek onder boomschors. 

Ben u opzoek naar boomschors & houtsnippers?

Bekijk ons assortiment

Boomschors op worteldoek koopt u bij ons bedrijf in Balkbrug

Naast boomschors kunt u ook gerelateerde producten, zoals worteldoek van hoogwaardige kwaliteit voor onder de boomschors, bij ons bedrijf uit Balkbrug bestellen. Wanneer u boomschors op een worteldoek legt, heeft u minder materiaal nodig om de gehele oppervlakte te bedekken. Een laag van 5 cm boomschors op worteldoek is genoeg om ervoor te zorgen dat er geen onkruid groeit. Dit doek laat geen licht en wortelgroei door, maar wel water. Daardoor wordt de regen in uw tuin goed afgevoerd.


Bestel uw bodembedekking en toebehoren eenvoudig bij ons

Voor verschillende soorten boomschors in big bags, zakken of los gestort kunt u terecht bij Brouwer Boomschorshandel uit Balkbrug. Boomschors en worteldoek voor onder de boomschors in uw tuin kunt u met enkele klikken bestellen en vervolgens bij ons ophalen, of laten leveren. We denken graag met u mee bij het vinden van de juiste bodembedekking.Boomschors opslag

Profiteer van onze snelle levering

Weet u al welke boomschors u wilt bestellen en wilt u er misschien ook een worteldoek voor om de bodembedekking op te leggen bij kopen? Bodembedekking en hoge kwaliteit worteldoek voor onder de boomschors bestellen doet u eenvoudig online. Wij leveren door heel Nederland en daarbuiten. Wanneer u nog vragen heeft, horen wij dat graag. Stuur een e-mail met uw vraag naar verkoopbrouwer@boomschors.com of bel ons via 0523-657013.  

Openingstijden

Maandag8:30 - 17:30 uur 
Dinsdag Gesloten 
Woensdag - Vrijdag8:30 - 17:30 uur
Zaterdag 9:00 - 12:30 uur
Gesloten tussen 12:30 - 13:00 uur